De culinaire horeca blog

Eten

Catering op het hoogste niveau

Ben je op zoek naar een goede cateraar? Bij B&G Catering in Barneveld krijg je waar voor je geld. Wat je eisen ook zijn, dit cateringbedrijf heeft altijd het juiste menu dat aansluit op jouw persoonlijke wensen. Je kan er terecht voor een knus feestje met vrienden, maar ook een gigantisch feest ter ere van je grootouders’ diamanten huwelijksdag behoort tot de opties. Je kan een feest op locatie vieren of een menu thuis laten bezorgen. Van hapjes, salades en desserts tot een compleet buffet. B&G Catering regelt het voor je.

Bedrijfscatering zoals het bedoeld is

Bij B&G kan je ook terecht voor bedrijfscatering. Het grote voordeel van dit cateringbedrijf is dat het uitsluitend gebruikt maak van de beste producten. Lokale telers en boeren staan in nauw contact met het bedrijf. Vraag en aanbod zijn daarom perfect op elkaar afgestemd. Producten als salade en fruit zijn altijd supervers. Voor het vlees wordt gebruik gemaakt van een slager in de buurt. De dieren worden goed behandeld en niet volgestopt met hormonen. Ook het brood komt van een lokale bakker. Alle producten zijn kortom verantwoord en lekker. Een echte aanwinst voor je bedrijfskantine!

Een toetje om je vingers bij af te likken

Een van de andere specialiteiten van B&G Catering is het dessert. De variatie waaruit je kan kiezen is groot. Je kan gaan voor diverse smaken ijs, maar ook een heerlijke taart is mogelijk. Je hebt keuze uit kwarktaarten, appeltaart met slagroom of wat dacht je van een heerlijke red velvet cake. Je kan kiezen uit verschillende toppings en versieringen. De taarten kunnen voor een verjaardag speciaal op de wensen van de jarige worden afgestemd. Een hele leuke optie is het inhuren van een ijscowagen. Bij deze wagen kunnen je gasten zelf een aantal bolletjes lekker Italiaans ijs uitzoeken en zo een heerlijk uniek toetje samenstellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *